نوشته شده توسط : حدیث

یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است. این ماده امروزه به یکی از مهمترین متریال برخی از صنایع تبدیل شده است.

یونولیت برای اولین بار در سال 1839 کشف گردید و در سال 1959 به تولید انبوه رسید. هر چه زمان گذشت به کارایی ها و خواص جدیدی از یونولیت پی برده شد. شاید کمتر کسی فکر می کرد که یونولیت روزی در حوزه تبلیغات شهری و یا صنعت دکوراسیون مورد استفاده قرار بگیرد و یونولیتی به عنوان دیوارپوش یونولیتی در حوزه دکوراسیون به کار رود.

تولید یونولیت استاندارد و باکیفیت

در بررسی یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف باید گفت که استفاده از یونولیت باکیفیت از اهمیت بسزایی برخوردار است و در هر کسب و کاری باید از یونولیت باکیفیت استفاده نمود تا اهداف موردانتظار به درستی اجرایی شود.

مراحل تولید یونولیت شامل پیش انبساط، تهویه و قالب گیری می باشد. مواد اولیه یونولیت، یک پلیمر مصنوعی تحت عنوان استایرن است که به شدت مشابه دانه های شکر می باشد. ماده اولیه با تزریق بخار حجیم می شود و وارد دستگاهی به اسم اکسپندر می گردد. استایرن در دیگ بخار به صورت کامل منبسط می شود. سپس باید ترکیب کمی استراحت داده شود تا دوره تکامل را پشت سر بگذارد. در نهایت این مهره های خنک شده را درون قالب می ریزند و یک بخاردهی و اعمال فشار برای آن صورت می گیرد تا یونولیت به شکل موردنظر تبدیل شود.

بررسی یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف

ساختار یونولیت به گونه ای است که حجم بیشتر آن را هوا تشکیل داده است. وجود هوای حداکثری در یونولیت، خواص متعددی را در آن ایجاد کرده است. این خواص متعدد موجب شده است که بسیاری از صنعتگران، تولیدکنندگان و سازندگان از یونولیت در کاربردهای موردنظر خود استفاده کنند و این ماده را به دیگر متریال مشابه ترجیح دهند. انواع یونولیت شامل یونولیت سقفی، یونولیت دیواری، یونولیت بسته بندی، یونولیت توپی، یونولیت ورقه ای و یونولیت فشرده و ... در کاربردهای زیر مورد استفاده قرار می گیرند:

-ساختمان سازی

- عایق سازی سردخانه

- عایق سازی صوتی

-دکورسازی

-کاردستی، پروژه دانشجویی، قطعه سازی، ماکت سازی

- تزئینات

-ساخت ابزارهای آموزشی

-ساخت سازه های موقتی

-مجسمه سازی

-خودروسازی، هواپیماسازی و کشتی سازی

نتایج صورت گرفته بر روی یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف نشان می دهد که جایگزین کردن یونولیت با متریال دیگر با نتایج بسیار خوبی همراه است.

بلوک ICF یا رابط فومی چیست؟

یکی از کاربردهای یونولیت، تولید رابط فومی است. این بلوک ها به صورت اشکال خالی از پلی استایرن انبساطی فشرده می باشند که غیر قابل اشتعال هستند و مانند پازل های لگو به همدیگر وصل می شوند و در سازه به کار می روند و درون آنها بتن مسلح ریخته می شود.

این بلوک می تواند یک دیوار بتنی بسیار مقاوم را بوجود بیاورد که از دو سمت با 5 سانتی متر پلاستوفوم فشرده عایق کاری گردیده است. دیوار احداثی با این بلوک از ویژگی های خاصی مثل عایق هوا، عایق صوت، استحکام بالا و مقاومت بسیار خوب در برابر زمین لرزه برخوردار می باشد.

مزایای استفاده از یونولیت در ساختمان سازی

در بررسی یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف به مزایای استفاده از یونولیت در مهمترین کاربرد آن که ساختمان سازی می باشد، می پردازیم. مزایای استفاده از یونولیت در ساختمان سازی شامل موارد زیر است:

- سبکی ساختمان ها

- کاهش مصرف فولاد و آهن

-کاهش قابل توجه مصرف بتن

-پایداری بسیار خوب در برابر زمین لرزه

-سهولت جابه جایی و حمل و نقل

- عایق سازی حرارتی ساختمان با کمترین هزینه

-جلوگیری از ورود آلودگی صوتی به داخل سازه

- صرفه جویی در مصرف قالب بندی تیرچه

برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما،در یونولیت پلاستوفوم در ارتباط باشید.





:: برچسب‌ها: یونولیت ورق ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 ارديبهشت 1404 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: