یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف حکایت از آن دارد که یونولیت از خواص و ویژگی های بسیار خوبی برخوردار است.
پلاستوفوم و خواص آن نشان داده است که این محصول به آسانی می تواند جایگزین دیگر متریال مانند بلوک سیمانی، کارتن، چوب، پشم شیشه و ... در حوزه های گوناگون شود.
استفاده از یونولیت از دیرباز در صنعت بسته بندی
بررسی یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف را با مهمترین و اصلی ترین کاربرد آن شروع می کنیم. اغلب افراد کاربرد اصلی یونولیت را صنعت بسته بندی می دانند. زیرا احتمالاً با باز کردن جعبه بسته بندی کالاهای خریداری شده، یونولیت را در آن مشاهده نموده اند. هر چند که حوزه کاربردهای یونولیت بسیار زیاد است و از یونولیت در طیف بی شماری از کسب و کارها و مشاغل استفاده می کنند.
یونولیت به سبب مقاومت بالا در برابر ضربه و فشار و خاصیت ضد ضربه، برای بسته بندی انواع محصولات شامل ظروف شکستنی، تجهیزات رایانه ای، لوازم خانگی، محصولات صوتی و تصویری و ... مورد استفاده قرار می گیرند و تضمین می کنند که این محصولات از کارخانه به صورت صحیح و سالم به دست مشتری برسد. انواع یونولیت به صورت یونولیت نبشی، یونولیت بسته بندی اختصاصی و سفارشی و یونولیت حبه قندی در صنعت بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند.
بررسی ساختار یونولیت
ساختار یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف نشان می دهد که این ماده در آینده نیز در حوزه های گوناگون حتماً کاربردی خواهد بود. یونولیت به اسامی مختلفی مانند پلاستوفوم، آکاسیف، فیبر سفید و پلی استایرن انبساطی شناخته می شود.
این ماده به صورت سبک و متخلخل است و در ساختار خود بیش از 95 درصد هوا و کمتر از 5 درصد پلاستیک دارد. این پلیمر سفید رنگ از ذراتی به اسم پلی استر فشرده تولید می شود که این ماده اولیه، یک پروسه سه مرحله ای شامل پیش فوم، تهویه و قالب گیری یا فرم گیری را پیموده تا به یونولیت تبدیل شود.
از یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف چه می دانید؟
یونولیت از ویژگی های بسیار خوبی مانند وزن پایین، دوام بسیار بالا، مقاومت بسیار خوب در برابر ضربه، خاصیت عایق صوت، خاصیت عایق حرارت، انعطاف پذیری بالا و زیست سازگاری برخوردار است و هر یک از این خصوصیات در انتخاب آن برای استفاده در حوزه های گوناگون اثرگذار بوده است.
یونولیت در حوزه های گوناگونی شامل ساختمان سازی، صنعت شیلات، استفاده برای ایزولاسیون صدا، عایق سازی سردخانه و گرمخانه، صنعت دکوراسیون، استفاده برای حوزه تبلیغات،آموزش،تزئینات،کاردستی و انجام پروژه های فنی و مهندسی مورد استفاد قرار می گیرد. اگر با دقت بیشتر به اطراف خود بنگرید حتماً نمونه هایی از کاربرد یونولیت را مشاهده خواهید نمود. به طور مثال در درصد زیادی از ساخت و سازها در پیرامون ما از یونولیت های ساختمانی مانند یونولیت دیواری و یونولیت سقفی استفاده می شود.
اثرات زیست محیطی یونولیت
یک نکته مهم درباره یونولیت و کاربردهای آن در صنایع مختلف ، اثرات زیست محیطی یونولیت می باشد. اگر یونولیت بازیافت نشود، تأثیرات زیست محیطی یونولیت بسیار نامطلوب است.اگر یونولیت به آب های اقیانوس و دریا راه پیدا کند حتماً سبب آلودگی آب می شود و خوردن آن توسط ماهی و موجودات دریایی سبب از بین رفتن آنها می شود.
پلی استایرن انبساطی، نوعی دیوکسین می باشد که به شدت سمی است و احتمال بروز مشکلاتی در تولید مثل و رشد را برای موجودات زنده ایجاد می کند. لذا برای بازیافت این محصول باید برنامه ریزی صورت بگیرد تا با جمع آوری ضایعات یونولیت و انتقال آن به مراکز بازیافت از ایجاد مشکلات مختلف جلوگیری شود. با ساده ترین روش ها و استفاده از دستگاه های ساده می توان به بازیافت یونولیت اقدام نمود،برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما،در ایران یونولیت در تماس باشید.
:: برچسبها:
یونولیت ,
یونولیت بسته بندی ,
ساخت قالب یونولیتی ,
ایران یونولیت ,
:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0